Bokrecension Jack

Jag har då läst boken Jack. Jag var dock inte så nöjd med bokvalet. Om jag skulle ge boken 1-5, skulle den få 2 av 5.

Jag tyckte den var faktiskt helt okej i början men bokens innehåll blev uttjatad och långtråkigt. Inget hände riktigt. Jag gillar när det är detaljer i böcker men denna bok hade för mycket detaljer och smådetaljer som gjorde allt tråkigt typ. Mycket beskrivande på allt och alla, som kan vara bra ibland men tillslut blir det för mycket. Början var helt okej, mitten var riktig tråkigt tycker jag och mot slutet av boken var ointressant och slutet var väldigt dåligt. Liksom slutet var tråkigt, det kunde ha hänt mer saker. Eller nåt mer intressant.

Boken kunde vara bra ibland men ofta kände man att man inte vill veta slutet då det inte hände alls mycket. Boken var långtråkig som sagt, mycket ointressant i boken och tråkiga onödiga detaljer som var helt enkelt uttjatat.
Faktiskt vet jag inte vem man ska rekommendera denna bok till, kanske nån som verkligen älskar böcker och läser vad som helst. Det är klart att alla har olika åsikter, vissa kanske tycker att denna bok är jättebra och intressant osv, och vissa tycker kanske som mig.
Jag skulle nog aldrig läsa om denna bok, och då är den dålig tycker jag. Jag har läst om en annan bok några gånger som jag tyckte var riktigt bra, och Jack var väldigt dåligt jämfört med den andra boken jag läst.

Som jag redan sagt var det mycket detaljer som var tråkiga, men dom enda detaljerna som faktist var bra och passade var när Freja och Jack var tillsammans, när de träffades, när de pratade osv.(ur boken) T.ex : ”Just nu händer det till exempel i skrattet som lyser i Frejas ögon. I läpparna som stretar mot för att inte spricka upp i ett för stort leende. I hur vi håller kvar varandras blickar en sekund, eller två, medan solen sänker sig bakom huskropparna runt omkring oss.”

/Emilia #02emilia